Les aanbod

EASY

woensdag 09.15u

Deze 'gentle yoga' les is gericht op bewuste ademhaling, stretchen, verlengen van spieren en rustig bewegen. De kracht ligt in het omarmen van je lichaam, op een zacht tempo.
Een toegankelijke les als je behoefte hebt aan balans en bewegen vanuit je hart, maar ook een les die goed te volgen is als je aanpassing
en nodig hebt, bij tijdelijke of chronische pijnklachten.

Flexibiliteit vergroten, grenzen verkennen, jezelf beter leren kennen en accepteren hoe je bent: vanuit mildheid & liefde naar jezelf!

Bekende yogahoudingen en reeksen, zoals zonnegroeten, worden zachter uitgevoerd en met eenvoudigere bewegingsvormen.

 

FLOW

dinsdag 20.30u | vrijdag 19u*

Een ideale bewegingsvorm als je wilt ontspannen en tegelijk naar een complete work-out verlangt, met een focus op het verstevigen van de rug-, buik- en beenspieren. Deze les is intensief door vloeiende yoga houdingen (asana's). Je kan bij blessures of als starter opties kiezen die de les voor jou aangenaam maakt!

Er wordt gestart met het concentreren op de ademhaling, waardoor je meer in jezelf keert: rust creëren in je hoofd en lijf. Deze les kan door jong|oud|man|vrouw|beginner|gevorderde worden beoefend!

Eigen grenzen leren aanvoelen, je lichaamsbewustzijn vergroten, balans verbeteren. Meer aandacht voor je ademhaling en houding. Dit werkt door op de je geest; het zorgt voor ontspanning en het brengt je meer in contact met jezelf. Lekker in je vel, fysiek en geestelijk!

BUITEN*

vrijdag 19u

Bij lekker buitenyoga weer verplaatst de vrijdagavond flow-les van de gymzaal naar buiten en verandert in een zachte easy flow les. Bij 'praktijk Panta Rhei'  te Haler vindt er dan een heerlijke slow les plaats, gericht op meditatie en mindfulness. Zintuigen worden aangescherpt, balanshoudingen wat intensiever door het wiebelige matje in het gras... en de wind helpt mee in het legen van je hoofd. Voel je de grassprietjes kriebelen en de zonnestralen op je huid?